Skip to content

Tisztelt Lakosság!

Bizonyára már korábbiakban értesültek arról, hogy településünkön jelenleg folyamatban van az egész­sé­ges ivó­vi­zet biz­to­sító rend­szer kiépítése.

A 184,16 millió forintból megvalósuló, “Jászal­só­szent­györgy Ivó­víz­minő­ség javí­tási pro­jekt” célja a tele­pü­lés terü­le­tén egész­sé­ges ivó­víz szol­gál­ta­tása a jelen­legi rend­szer átala­kí­tása mel­lett. A ter­ve­zett, az ivó­víz­minő­ség javí­tá­sát szol­gáló intéz­ke­dé­sek és tech­no­ló­giai beavat­ko­zá­sok hosszú távon meg­old­ják a tele­pü­lé­sen élők egész­sé­ges, uniós köve­tel­mé­nyek­nek meg­fe­lelő ivó­víz­zel tör­ténő ellá­tá­sát, csök­kentve ezzel az egész­ség­rom­lást elő­idéző káro­sító hatásokat.

A mun­ká­la­tok során a kivi­te­le­zés és az üzembe helye­zés sza­ka­szo­san tör­té­nik, a szol­gál­ta­tott ivó­víz minő­sége a kivi­te­le­zés idő­tar­tama alatt a jelen­le­gi­hez képest nem rom­lik. 

Az ivóvízminőség-javítási prog­ram­mal az önkor­mány­zat átfogó célja, hogy tovább­fej­lessze Jászal­só­szent­györgy inf­ra­struk­tú­rá­ját, hoz­zá­já­rul­jon a lakos­ság élet­minő­sé­gé­nek javí­tá­sá­hoz, figye­lembe véve a kör­nye­zet­tu­da­tos gondolkodásmódot.

 

A kivitelezési munkák miatt felmerülő időszakos vízhiányokért kérjük a lakosság szíves megértését és türelmét, tekintettel a közel hatvan éve húzódó amortizációs folyamat felszámolása érdekében.

Back To Top