Skip to content

Jászalsószentgyörgy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 153/2014. (XI.27.) KT határozatával pályázat kiírásáról (egy fordulós nyilvános versenytárgyalás) döntött önkormányzati gépjármű az alábbiak szerint:

 

  1. A versenytárgyalás kiírójának neve, székhelye: Jászalsószentgyörgy Községi Önkormányzat, 5054 Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/A.

  1. A versenytárgyalás nyilvános, egy fordulós, alternatív ajánlat nem tehető.

  1. A vagyontárgy megnevezése: Renault Master

    Évjárat: 2009; Állapot: újszerű, Kivitel: kisbusz; Futott km: 140.000; Szállítható személyek száma: 9 fő; Ajtók száma: 4; Saját tömeg: 2012 kg; Össztömeg: 3500 kg; Klíma: manuális; Üzemanyag: dízel; Hengerűrtartalom: 2464 cm3; Teljesítmény: 74 kW, 101 LE; Hajtás: első kerék; Sebességváltó fajtája: manuális (6 fokozatú) sebességváltó; Műszaki vizsga érvényes: 2015/07/10; Egyéb: első légzsákok, vonóhorog, dupla belső tükör, első és hátsó ködlámpa, ABS, enyhén mozgáskorlátozottak számára lehajtható lépcső, állítható kormány, centrálzár, szervokormány, CD-s autórádió, téligumi garnitúra (felni nélkül), rendszeresen vezetett szervizkönyv.

  1. A vagyontárgy becsértéke: 2.800.000.- Ft

  1. A hasznosítás módja: eladás

  1. Licitlépcső: 30.000.- Ft

  1. Az elbírálásra vonatkozó szempontok:

A megajánlott legmagasabb vételi ajánlat összege. Több azonos pályázat esetén a nyertest a kiíró sorsoláson választja ki, amennyiben a pályázók között nem születik egyezség.

  1. A nyílt versenytárgyaláson bárki (magánszemély, gazdasági társaság) részt vehet.

  1. Kiíró a pályázók részére egy alkalommal előzetes egyeztetés alapján biztosítja a gépjármű megtekintésének lehetőségét. A szándékot személyesen vagy telefonon Komoly Tamás ügyintézőnél kell bejelenteni. A helyszíni szemle során pályázó ajánlatot nem tehet.

  1. A pályázat benyújtásának módja, helye, határideje: A magyar nyelven elkészített pályázatok zárt borítékban „Renault Master kisbusz vételi ajánlata” megjelöléssel 2015. január 30-án 10.00 óráig nyújthatók be Jászalsószentgyörgy Községi Önkormányzathoz. Postára adásnál ez időpontig a pályázatnak be kell érkeznie.

  1. Az ajánlati kötöttség az adásvételi szerződés megkötéséig tart.

  1. A pályázat felbontásának helye, ideje: 2015. február 12. 14.00 óra jászalsószentgyörgyi Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozóterme, Pénzügyi Bizottság ülése.

  1. A versenytárgyalás helye, ideje: 2015. február 12. 14.30 óra jászalsószentgyörgyi Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozóterme, Pénzügyi Bizottság ülése

  1. A pályázatnak az alábbiakat kell tartalmaznia:

– A pályázó nevét, lakcím/székhelyét, adóazonosító/adószámát,

– A versenytárgyaláson részt vevő személy azonosító adatait, képviseleti jogosultságát (cégkivonat, aláírási címpéldány, meghatalmazás, stb.)

– A megajánlott vételi ár összegét

– Nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a pályázati hirdetményben foglaltakat magára nézve kötelezően elfogadja.

  1. Pályázatok felbontása és a versenytárgyalás lefolytatása

– A benyújtott ajánlatok tartalmát legalább a versenytárgyalás lezárásáig titkosan kell kezelni, tartalmukról felvilágosítás sem kívülállóknak, sem a versenytárgyaláson résztvevőknek nem adható.

– A pályázatok felbontására meg kell hívni az ajánlattevőket, és ismertetni kell a nevüket, székhelyüket, valamint az ajánlatok lényeges tartalmát, azon adatok kivételével, amelyek nyilvánosságra hozatalát az ajánlattevő megtiltotta.

– A pályázatok felbontása után meg kell állapítani, hogy a pályázatok közül melyek érvénytelenek. Az érvénytelen pályázattal rendelkezők a versenytárgyalás további szakaszában nem vehetnek részt.

  1. Érvénytelen a pályázat, ha:

– határidőn túl nyújtották be,

– nem felel meg a versenytárgyalásra kiírt feltételeknek.

  1. Az ajánlatok elbírálását a Pénzügyi Bizottság előterjesztése alapján a Képviselő-testület végzi, a felbontástól számított 8 napon belül.

  1. Amennyiben az ajánlatok elbírálása során bizonyos kérdések tisztázása szükséges, a pályázóktól felvilágosítást lehet kérni.

  1. Több pályázó esetén a Pénzügyi Bizottság lehetőséget ad az ajánlott ár egy alkalommal történő módosítására. A módosítás úgy történik, hogy a pályázó újabb ajánlatát zárt borítékba helyezi, és a tárgyalásvezetőnek átadja. Amennyiben minden boríték beadásra kerül, a tárgyalásvezető az eljárást lezárja, a borítékbontást követően tájékoztatja a megjelenteket a legmagasabb összegű ajánlatról. A képviselő-testület 8 napon belül hirdet eredményt.

Jászalsószentgyörgy, 2014. november 28.

Szarvák Imre

polgármester

Back To Top