Skip to content

Európai Kupa eredmények!

A magyar Kempo Szövetség által rendezett Eb-én a Jász Kempo Karate Klub 10 fővel vett részt ezen a megmérettetésen, amelynek Tököl városa adott otthont. Öt ország és több mint 300 versenyző mérhette össze a tudását három napos rendezvényen. A csapat nem a tőlük elvárható formáját hozta ezen a hétvégén. A klub edzője Cseh Róbert a háromnapi utazás közti kevés pihenőnek tudatja ezt a meg nem szokott eredményt. Ugyanis ezen a hétvégén volt a nagy havazás és másfél órás út így közzel 3 órásra sikeredet. Így napi közel 6 órás oda-vissza utazás mellett 4-5 órát tudtak aludni a sportolók.

Egyedül Lantos Renáta hozta a formáját a csapatból! A makulátlan szereplésével ugyanis három versenyszámból 3 aranyérmet szerzett. A Fullkontact küzdelmekben az első ellenfelét 28 másodperc, a másodikat 37 másodperc és a döntőben a női utcai harc bajnokát 43 másodperc alatt feladásra kényszeríttette. Hamar Lajos chikare küzdelemben és önvédelemben dobogó legfelső fokára állhatott fel, míg puszta kezes küzdelemben a negyedik helyért járó oklevelet vehette át. Horváth Tamás és Kormos Dávid Chikare küzdelemben bronzérmet kaptak a rendezőktől, míg Gajda István Light contct küzdelemben tehette meg ugyanezt. Keskeny Ambrus és Maleenok Natanay küzdelemben szinte csak ép hogy lecsúsztak a dobogóról, ugyanis a negyedik helyen zárták be a versenyt. Cseh Róbert Chikare küzdelemben az ukrán bajnoktól szenvedett vereséget, míg knock downban a Román válogatott mögött, vehette át az ezüst érmét. Péntek Dániel és Filipcsei Olivér az erős induló mezőnynek köszönhetően az elődöntőkben elvéreztek.

A klub külön köszönettel tartozik a Jászalsószentgyörgyi önkormányzatnak, aki a kis busszal, támogatta a csapat utazását. Valamint köszönettel tartoznak a kis létszámú szurkoló brigádnak is, akik elkísérték őket a rangos eseményre.


Cseh Róbert

Back To Top