Skip to content

HIRDETMÉNY

 

Tájékoztatom Jászalsószentgyörgy Község lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Jászalsószentgyörgy Község Önkormányzata Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint A Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít.

A partnerségi egyeztetés szabályairól önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk az alábbi témakörökben:

  1. Készülő településképi arculati kézikönyvről előzetes tájékoztatás

  2. Készülő településképi rendeletről előzetes tájékoztatás

  3. Készülő településrendezési terv módosításról tájékoztatás

Lakossági fórum ideje: 2017. április 27. 15:00 óra

Helye: Jászalsószentgyörgy Község Polgármesteri Hivatala, Földszinti nagyterem

A településképi arculati kézikönyv és rendelet készítésével kapcsolatos előzetes véleményüket, a településrendezési terv módosítással kapcsolatos véleményüket 2017. április 12. – 2017. május 12. között írásban a Polgármesteri Hivatal titkárságán leadhatják, vagy hivatal@jaszalsoszentgyorgy.hu e-mail címre elküldhetik.

A dokumentumokkal kapcsolatos előzetes észrevételeiket, véleményeiket a lakossági fórumon elmondhatják.

 

Jászalsószentgyörgy, 2017. április 12.

 

Szarvák Imre

polgármester

 

Back To Top