Skip to content

Ezúton tájékozatjuk Jászalsószentgyörgy község lakosságát, hogy a Jászsági Ivóvízminőség-javító projekt keretében az ivóvízhálózaton 2016. január 26.-tól 2016. január 29.-ig hálózattisztítási munkákat végeznek.

A megjelölt napokon 8-17 óra között a vízszolgáltatás részlegesen szünetelhet. A tisztítás ideje alatt az ivóvíz zavarossá válhat, mely a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával letisztul.

Kérjük, hogy a megjelölt időpontokban az ivóvízzel üzemelő berendezéseket (mosógép, mosogatógép, bojler, stb.) ne használják, és szociális célra (főzés,WC öblítés, kézmosás stb.) előzetesen vételezzenek vizet. A nem szabványszerű vízhálózati rákötések és bekötések esetében keletkező károkért sem a kivitelező, sem a TRV Zrt., sem Jászalsószentgyörgy Község Önkormányzata nem vállal felelősséget. Az ilyen és ehhez hasonló estek elkerülése érdekében a mosatás ideje alatt a vízóráknál elhelyezett csapokat célszerű zárva tartani. Az esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keressék Homajovszki Tibor vízművezetőt a 06/70 777-7478 mobilszámon.

Hálózatmosatással érintett utcák:

  • Csokonai, Kossuth, Dózsa Gy., Táncsics, Délibáb, Pacsirta, Balassa, Szabadság, Vécsey, Damjanich, Mártírok, Batthyány, Eötvös, Széchenyi, Kölcsey, Akácfasor, Nyár, Hunyadi, Mikes, Wesselényi, Tavaszmező, Bercsényi, Ifjúság, Zöldmező valamint a Rákóczi útnak a Vörösmarty úti kereszteződéstől Jászladány felé eső része

Amennyiben a hálózatmosatás során és azt követően bármilyen vízszolgáltatási hibát (pl. nem folyik a csapból a víz, csőtörés jelét tapasztalják az ingatlan előtt) észlelnek, kérjük jelezzék a 06/70 777-7478 telefonszámon.

A munkavégzés ideje alatt okozott esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük a lakosság szíves megértését és türelmét.

Kelt.:Jászalsószentgyörgy, 2016.január 21                        .…………………………………………….

Back To Top